fbpx

Hieronta Myyrmäki

 

Onko sinulla etätöistä hartiat jumissa? 

Tai hampaiden narskuttelun seurauksena pää kipeä?

Treeneistä reidet tai pohkeet kireänä?

No nyt olet joka tapauksessa oikeassa paikassa. 

Me voimme auttaa sinua!

 

Vastaanottomme sijaitsee Myyrmäessä osoitteessa Koskikuja 1B, 01600, Vantaa.

Tervetuloa tutustumaan!

**Käytämme hoitojen aikana kasvomaskeja.**

Hieronnan voit maksaa yleisimpien maksukorttien lisäksi myös Epassin Hyvinvointipassilla, Smartumin Hierontasaldolla sekä Eazybreak Hierontaedulla.  

Voit tilata meiltä myös lahjakortteja.
Toimitamme lahjakortit sähköpostiisi vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Keitä me olemme?

Hieroja Myyrmäki Iida

Iida Isokoski

Koulutettu hieroja

Käytän hieronnassa erilaisia otteita ja tekniikoita, sinun toiveesi huomioiden. Tarvittaessa käytän hieronnassa apuna myös imukuppeja. Lisäksi olen erikoistunut hoitamaan purentalihaksia ja lauluharrastuksen myötä omaan myös hyvät tietotaidot äänentuotosta ja hengityksestä.

Eniten on tullut työskenneltyä työelämässä olevien ihmisten ja työperäisten vaivojen parissa, mutta asiakkaana käy monenlaisia ihmisiä. Hieronta on mainio tapa pitää huolta itsestään, tervetuloa hoitoon!

Palautteita Iidan asiakkailta:

“Iida on erittäin ammattitoitoinen ja osaava hieroja, joka on oikeasti kiinnostunut asiakkaasta.”

“Iloinen, ammattitaitoinen ja rento hieroja.”

Palautteita Meimin asiakkaalta:

”Meimin hieronta oli ensimmäinen kertani urheiluhierojalla. Kokemukseni oli kaikin puolin lämmin ja tervetullut. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini ja Meimi myös selosti minulle omaa tekemistään, jolloin tiesin myös miksi hän hieroi mitäkin paikkaa.

Oloni hieronnan jälkeen oli mitä loistavin. Olen aikaisemmin ollut hierottavana ja en ole erityistä vaikutusta kehossani tuntenut, toisin kuin nyt. Eli huippu palvelua minun mielestä!”

– Oliver Perko (Suomen cheerleading maajoukkue)

 

“Ammattilainen ja kuunteli asiakasta. Ystävällinen ja todella asiantuntija työssään. Sain välittömästi apuja ja neuvoja ongelmiini.”

“Kerrottuani ongemani, tiesi heti, mitä tehdä ja hieronta kohdistui oikeisiin paikkoihin. Meimillä oli voima kohdillaan ja tietämys urheiluhieronnan osalta. Tykkäsin, tosi hyvä ja suosittelen muillekin ja tulen käyttämään jatkossakin.

 

Urheiluhieroja Myyrmäki Meimi

Meimi Nyström

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Olen tehnyt paljon töitä erilaisten ammattiurheilijoiden kanssa, kuten golfareiden, jalkapalloilijoiden ja jääkiekkoilijoiden. Käytän paljon mobilisoivia ja klassisia hierontaotteita. Erityisesti olen kiinnostunut tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoidosta ja niiden kuntoutuksesta. 

Osaamiseeni kuuluu myös kinesio- ja urheiluteippaus.

Hoitotyyliini sekä -tapani mukautan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tervetuloa vastaanotolle niin tehdään sinulle henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Urheiluhieroja Myyrmäki

Sasuke Masuda

Koulutettu hieroja JA URHEILUHIEROJA

Asiakasta hoitaessani pyrin perehtymään tarkasti jumien ja vaivojen syntyyn. Ja sitä kautta tarjoamaan kestävää apua, joka saa kehon ja mielen voimaan paremmin. Tämän toteutan tarkalla tutkimisella, ja hieronnan lisäksi antamalla harjoitteita, joita voi tehdä kotona. 

Minulta löytyy kokemusta niin ammattiurheilijoiden, kuin myös päätetyöntekijöiden vaivojen ja vammojen hoidosta. Ja mukautan lähestymistapani aina asiakkaan huomioiden.

Tervetuloa voimaan paremmin!

Palautteita Sasuken asiakkailta:

“Ystävällinen, osaava ja iloinen hieroja.”

“Ammattitaitoinen hieroja. Hyvät otteet.”

“Hyvä hieroja! Hieroi riittävän kovaa, että vaikutusta tuntui jälkeenpäinkin.”

“Hyvät otteet, hierojan kädet. Jumit aukenivat”

Palautteita Niikan asiakkailta:

“Ystävällinen ja asiansa osaava hieroja. Kuunteli asiakasta.”

“Niika hieroo varmoin ottein, osaa todellakin asiansa. Kuuntelee asiakasta, on kohtelias ja iloinen. Suosittelen lämpimästi.”

Urheiluhieroja Niika Myyrmäki

Niika Kyllönen

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Käytän vastaanotollani perinteisen hieronnan lisäksi tarvittaessa kohdennettuja venytyksiä sekä nivelten liikkuvuutta parantavaa mobilisointia.

Tällä hetkellä myös opiskelen ortopedista osteopatiaa. Toimin myös taitouintivalmentajana ja minulla on 15 vuoden lajikokemus itse harrastajana sekä valmentajana. Osaan siis auttaa myös uintiurheilijoiden lihasperäisten ongelmien kanssa.

Otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä. Yhdessä luomme toimivan sekä yksilöidyn hoitotapahtuman juuri sinulle. Tervetuloa vastaanotolleni.

Rauhanaika Hieronta Mia

Mia Hartikka

Koulutettu hieroja

Minulla on hieronnan lisäksi kokemusta erikoishoidoista, muun muassa kuivakuppauksesta ja kinesioteippauksesta. Tekniikoita käytän tarpeen tullen hoidossa.

Periaatteenani on hoitaa ihmistä kokonaisuutena.

Tervetuloa hoitoon!

Palautteita Mian asiakkailta:

”Mialla hyvät otteet, erittäin tyytyväinen :). Osaa hommansa ja suosittelin jo eteenpäin ystävällenikin. Kokemusta eri hierojista, niin on mihin verrata.”

”Hieroja kuunteli ja keskittyi niihin asioihin hieronnassa, joista olin maininnut. Ammattitaitoinen hieronta kokonaisuudessaan, hyvä ote ja kireydet ja kivut lähtivät. Tulen mielelläni uudelleen.”

Sijainti

Toimitilamme sijaitsee Myyrmäessä kerrostalon alakerrassa osoitteessa Koskikuja 1 B. 

Jos saavut autolla, niin Koskikujan varresta löytyy yleensä hyvin parkkipaikkoja. Talon takaa löytyy myös useampi 4h vieraspaikka. 

Kulku liiketilaan tapahtuu Virtatien puolelta. 

Tervetuloa!

Usein kysytyt kysymykset

Meillä käy yleisimmät maksukortit.

Niiden lisäksi voit maksaa myös ePassin Hyvinvointipassilla, Smartumin Hierontasaldolla sekä Eazybreak Hierontaedulla. Muut setelit, kortit tai saldot eivät meillä käy.

Jos esimerkiksi työnantaja maksaa hierontasi ja haluatte maksaa laskulla, niin ottakaa yhteyttä sähköpostitse jukka.saikkonen@rauhanaika.fi

Vapaat ajat löytyvät meidän ajanvarausjärjestelmästä.

Työskentelemme arkisin pääasiassa kello 7-21 välillä. Viikonloppuisin 9-17 välillä.

 

Voit peruuttaa tai siirtää ajan täysin veloituksetta 24 tuntia ennen varatun ajan alkua. 

Jos peruutus tehdään myöhemmin tai ei ollenkaan, niin laskutamme meidän hinnaston mukaisen summan.

Akuutissa sairastapauksessa ota meihin yhteyttä puhelimitse. 

Vastaus tähän kysymykseen ei ole mitenkään kovin selkeä, koska se vähän riippuu…

Jos sinulla olisi rajattomasti aikaa, reippaasti rahaa etkä harrastaisi liikuntaa tai muuta kehonhuoltoa lainkaan, suosittelisimme käymään hierojalla ihan joka päivä.

Käytännössä nuo “kriteerit” osuvat kuitenkin aika harvaan, joten tässä hieman yleisohjeistusta: 

 • Jos sinulla on joku selkeä vaiva (esim. niska pahasti jumissa), kannattaa alkuun käydä 3-5 kertaa noin viikon välein. Tällä syklillä saadaan useimmiten jo erittäin hyviä tuloksia aikaan.
 • Kun vaiva alkaa helpottaa, voidaan hierontojen väliä pikkuhiljaa pidentää.
 • Ylläpitävässä ja ennaltaehkäisevässä hieronnassa voit käydä esimerkiksi 2 viikon – 2 kuukauden välein.

Edellä mainitut ovat kuitenkin vain yleisiä ohjeita. Sinä olet itse oman kehosi parhaiten tunteva asiantuntija ja juuri sinulle sopiva hoitoväli selviää kokeilemalla. 

Molemmat hoitomuodot perustuvat täysin samoihin periaatteisiin ja hierontaotteisiin. Urheiluhieronnassa otetaan kuitenkin huomioon myös urheilijan erityiset tarpeet esimerkiksi harjoitus- ja kilpakausilla.

Usein ajatellaan, että urheiluhieronta on jotenkin voimakkaampaa hierontaa. Tämä ei pidä paikkansa. Jokaisella hierojalla on oma kädenjälkensä, riippumatta siitä onko hän käynyt urheilu- vai klassisen hieronnan koulutuksen.

Kyllä voit. Tervetuloa 🙂

Mukautamme hierontaotteet ja -asennot sinun tilanteen ja raskauden vaiheen mukaan. 

Meillä raskaana olevien hieronnasta on kokemusta erityisesti Mialla ja Iidalla. 

Mainitse raskaudestasi hieronta-aikaa varatessasi, niin hieroja tietää ottaa esimerkiksi tarvittavat tyynyt esille jo etukäteen.

Kela ei valitettavasti maksa korvauksia koulutetun hierojan palveluista. Jos haluat korvauksen lääkärin määräämästä hoidosta, niin sinun tulee hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle. 

Jotkut työpaikkojen vakuutuskassat kuitenkin korvaavat myös hierontahoitoja. Varmista tällöin asia omasta vakuutuskassastasi.

Kouluikäinen lapsi voi hyvin tulla hierontaan. Alle 15-vuotiaalle aina huoltaja mukaan.

Meidän tietojen (ja tutkimusten) mukaan vedenjuonnilla ei hieronnan lopputuloksen kannalta saavuteta mitään merkittäviä hyötyjä.

Monet kuitenkin kokevat veden juonnin virkistävänä ja tarpeellisena hieronnan jälkeen. Ja mekin suosittelemme vettä janojuomana ihan kaikille.

Emme suosittele varsinkaan raskasta liikuntaa samana päivänä. Hieronta kuormittaa kehoa ja lihaksistoa, joten tarvitset palautumisaikaa myös hieronnan jälkeen. Kevyttä liikuntaa voit kuitenkin hyvin harrastaa.

Jos olet menossa esimerkiksi urheilutapahtumaan tai kilpailuun hierontaa seuraavana päivänä, niin kerro siitä hoitajalle etukäteen. Teemme silloin kevyemmän sekä enemmän kehoa herättelevän hieronnan. 

Kyllä. Ilman muuta voit.

Joissakin tilanteissa on parempi välttää hierontaa.

Jos sinulla on jokin alla mainituista vaivoista tai sairauksista, niin pyydä ensin lääkäriäsi arvioimaan onko hieronta juuri tällä hetkellä sinulle sopivaa hoitoa.

 • Akuutit tulehdukset
 • Akuutit lihasvammat
 • Kuume, flunssa
 • Akuutit ihosairaudet
 • Laskimotukokset, valtimokovettumatauti
 • Aktiivinen (tulehdusvaiheessa oleva) nivelreuma, lihasreuma tai kihti
 • Verenvuototauti
 • Suurentuneet imurauhaset
 • Akuutissa vaiheessa oleva syöpä
 • Tyrä
 • Spastiset halvaukset