fbpx

Hieronta Myyrmäki

Onko sinulla niska tai hartiat jumissa? Alaselkä kipuilee? Päätä särkee? Kädet puutuu tai jalat kramppailee?  

Varaa nyt aika hierontaan. 

Vastaanottomme sijaitsee Myyrmäessä osoitteessa Koskikuja 1B.

Tammikuun ajan avajaistarjouksena -10€ alennus kaikista hoidoista. Tervetuloa tutustumaan!

*** Käytämme hoitojen aikana kasvomaskeja. ***

Voit tilata meiltä myös lahjakortteja.
Toimitamme lahjakortit sähköpostiisi vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Keitä me olemme?

Iida Isokoski

Koulutettu hieroja

Käytän hieronnassa erilaisia otteita ja tekniikoita, sinun toiveesi huomioiden. Tarvittaessa käytän hieronnassa apuna myös imukuppeja. Lisäksi olen erikoistunut hoitamaan purentalihaksia ja lauluharrastuksen myötä omaan myös hyvät tietotaidot äänentuotosta ja hengityksestä.

Eniten on tullut työskenneltyä työelämässä olevien ihmisten ja työperäisten vaivojen parissa, mutta asiakkaana käy monenlaisia ihmisiä. Hieronta on mainio tapa pitää huolta itsestään, tervetuloa hoitoon!

Palautteita Iidan asiakkailta:

“Iida on erittäin ammattitoitoinen ja osaava hieroja, joka on oikeasti kiinnostunut asiakkaasta.”

“Iloinen, ammattitaitoinen ja rento hieroja.”

Palaute Meimin asiakkaalta:

”Meimin hieronta oli ensimmäinen kertani urheiluhierojalla. Kokemukseni oli kaikin puolin lämmin ja tervetullut. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini ja Meimi myös selosti minulle omaa tekemistään, jolloin tiesin myös miksi hän hieroi mitäkin paikkaa.

Oloni hieronnan jälkeen oli mitä loistavin. Olen aikaisemmin ollut hierottavana ja en ole erityistä vaikutusta kehossani tuntenut, toisin kuin nyt. Eli huippu palvelua minun mielestä!”

– Oliver Perko (Suomen cheerleading maajoukkue)

Meimi Nyström

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Olen tehnyt paljon töitä erilaisten ammattiurheilijoiden kanssa, kuten golfareiden, jalkapalloilijoiden ja jääkiekkoilijoiden. Käytän paljon mobilisoivia ja klassisia hierontaotteita. Erityisesti olen kiinnostunut tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoidosta ja niiden kuntoutuksesta. 

Osaamiseeni kuuluu myös kinesio- ja urheiluteippaus.

Hoitotyyliini sekä -tapani mukautan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tervetuloa vastaanotolle niin tehdään sinulle henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Mia Hartikka

Koulutettu hieroja

Minulla on hieronnan lisäksi kokemusta erikoishoidoista, muun muassa kuivakuppauksesta ja kinesioteippauksesta. Tekniikoita käytän tarpeen tullen hoidossa.

Periaatteenani on hoitaa ihmistä kokonaisuutena.

Tervetuloa hoitoon!

Palautteita Mian asiakkailta:

”Mialla hyvät otteet, erittäin tyytyväinen :). Osaa hommansa ja suosittelin jo eteenpäin ystävällenikin. Kokemusta eri hierojista, niin on mihin verrata.”

”Hieroja kuunteli ja keskittyi niihin asioihin hieronnassa, joista olin maininnut. Ammattitaitoinen hieronta kokonaisuudessaan, hyvä ote ja kireydet ja kivut lähtivät. Tulen mielelläni uudelleen.”

Palautteita Niikan asiakkailta:

“Ystävällinen ja asiansa osaava hieroja. Kuunteli asiakasta.”

 

Niika Kyllönen

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Käytän vastaanotollani perinteisen hienonnan lisäksi tarvittaessa myös kohdennettuja venytyksiä sekä nivelten liikkuvuutta parantavaa mobilisointia.

Tällä hetkellä myös opiskelen ortopedista osteopatiaa. 

Otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä. Yhdessä luomme toimivan sekä yksilöidyn hoitotapahtuman juuri sinulle.

Palvelut

Klassinen / urheiluhieronta 45min

49€

Klassinen / urheiluhieronta 60min

57€

Klassinen / urheiluhieronta 90min

79€

Purentalihasten hieronta 60min

67€

Kinesioteippaus hieronnan yhteydessä

10€

Maksutapoina toimii yleisimmät maksukortit. Hieronnan voit maksaa myös Epassin Hyvinvointipassilla sekä Smartumin Hierontasaldolla.

Voit ostaa meiltä myös sarjakortteja ja lahjakortteja.

Sijainti

Toimitilamme sijaitsee Myyrmäessä kerrostalon alakerrassa osoitteessa Koskikuja 1 B. 

Jos saavut autolla, niin Koskikujan varresta löytyy yleensä hyvin parkkipaikkoja. Talon takaa löytyy myös useampi 4h vieraspaikka. 

Kulku liiketilaan tapahtuu Virtatien puolelta. 

Tervetuloa!

Mikä Rauhanaika?

Uskomme, että ideaalitilanteessa meidän kehomme sekä mielemme ovat rauhan tilassa. 

Nykypäivänä tuota rauhaa järkytetään kuitenkin jatkuvasti monesta suunnasta. Kova treeni voi rasittaa kehoa liian yksipuolisesti. Staattiset työasennot voivat viedä kehoa epätasapainoon. Stressaava ja hektinen elämä taas kuormittaa mieltä ja sitä kautta usein myös kehoa. Rauhan tilaan pääseminen on monelle yhä vaikeampaa.

Me haluamme toimia sinun tukena vaivojen vähentämisessä. On se sitten hetken helpotusta rentouttavan hieronnan muodossa, virheasentojen korjaamista useamman hoitokäynnin seurauksena tai jatkuvaa ylläpitoa säännöllisten hoitojen avulla. Jokainen askel lähemmäs rauhan tilaa on meille tärkeä. Sinä olet meille tärkeä.

Toimintamme ohjaa mottomme: hyvinvointi lisää hyvinvointia. Uskomme, että voimme hoitajina onnistua vain, jos voimme itse hyvin. Siksi panostamme paljon työympäristömme ja -yhteisömme kehittämiseen. Osa meidän hyvinvoinnistamme siirtyy ehkä myös sinuun. Ja kun sinäkin voit edes hieman paremmin, säteilee se taas lisää hyvinvointia sinulle läheisiin ihmisiin. Syntyy positiivinen kierre.

Me haluamme tarjota jatkuvasti parempia ja asiakkaiden tarpeisiin vastaavia hoitokokemuksia yhä useammille ihmisille.

Klassinen / urheiluhieronta 45min

Usein riittävä aika esimerkiksi hartiaseudun ja niskan hierontaan. Ensimmäisellä kerralla suosittelemme kuitenkin varaamaan vähintään 60 minuutin ajan.

49€

Klassinen / urheiluhieronta 60min

Sopiva aika esimerkiksi koko selän TAI jalkojen käsittelyyn. Tunnin aika on myös suosituksemme ensimmäiselle hoitokerralle.

57€

Klassinen / urheiluhieronta 90min

Tässä ajassa ehtii yleensä käsittelemään esimerkiksi jalat ja selän kokonaisuudessaan. Tai vaihtoehtoisesti keskittymään kunnolla johonkin tiettyyn ongelma-alueeseen. 

79€

Purentalihasten hieronta 60min

Purentalihasten hoidossa keskitytään kasvojen lihaksistoon, purentalihaksiin sekä kaulan ja niskan seutuun. Ajan pituudesta riippuen voidaan käsitellä myös esimerkiksi rintakehää. Hoito tehdään klassisen hieronnan tekniikoilla ja tarkoituksena on rentouttaa hoidettava alue. Aika alkaa haastattelulla ja leuan liikkeiden testaamisella. Purentalihakset hierotaan rauhallisin ottein suun ulko- ja sisäpuolelta. Käynniltä saat myös vinkkejä kotiin.  

 

Erilaiset purentaan liittyvät vaivat, kuten hampaiden narskuttelu ja leukojen yhteen pureminen voivat aiheuttaa muun muassa päänsärkyä, korvakipua sekä kireyttä niska-hartiaseudulle ja ohimoille. Purentalihasten hieronnalla voi helpottaa oireita ja omatoimisen harjoittelun avulla löytää lisää rentoutta alueelle. Lisäksi hieronta vapauttaa hengitystä ja helpottaa äänentuottoa. Lievä purentalihasten jännittäminen on yleistä, joten tämä hoito sopii myös sinulle, joka haluat kokeilla, olisiko tästä hyötyä esimerkiksi niska-hartiaseudun jännitystilojen hoidossa.  

67€

Kinesioteippaus hieronnan yhteydessä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras laoreet ex erat, et maximus libero lacinia sollicitudin. Donec iaculis, nisi sed lacinia hendrerit, leo augue fringilla enim, a sodales massa mauris sit amet magna. Sed ac nisi consectetur, ultricies nulla at, ullamcorper enim. Sed nunc odio, molestie a convallis sit amet, cursus sed metus. Vivamus ut mollis diam.

10€