fbpx

Hinnasto

Klassinen / urheiluhieronta 45min

49€

Klassinen / urheiluhieronta 60min

57€

Klassinen / urheiluhieronta 90min

79€

Purentalihasten hieronta 60min

67€

Kinesioteippaus hieronnan yhteydessä

10€

Maksutapoina toimii yleisimmät maksukortit, Epassin Hyvinvointipassi, Smartumin Hierontasaldo sekä Eazybreak hieronta.Varausehdot

Mahdollisen peruutuksen tai ajan siirron voi tehdä veloituksetta 24 tuntia ennen varatun ajan alkua. Akuutissa sairastapauksessa ota meihin yhteyttä puhelimitse. Peruuttamattomista varauksista laskutamme hinnaston mukaisen summan.Voit ostaa meiltä myös sarjakortteja ja lahjakortteja.

Klassinen / urheiluhieronta 45min

Usein riittävä aika esimerkiksi hartiaseudun ja niskan hierontaan. Ensimmäisellä kerralla suosittelemme kuitenkin varaamaan vähintään 60 minuutin ajan.

49€

Klassinen / urheiluhieronta 60min

Sopiva aika esimerkiksi koko selän TAI jalkojen käsittelyyn. Tunnin aika on myös suosituksemme ensimmäiselle hoitokerralle.

57€

Klassinen / urheiluhieronta 90min

Tässä ajassa ehtii yleensä käsittelemään esimerkiksi jalat ja selän kokonaisuudessaan. Tai vaihtoehtoisesti keskittymään kunnolla johonkin tiettyyn ongelma-alueeseen. 

79€

Purentalihasten hieronta 60min

Purentalihasten hoidossa keskitytään kasvojen lihaksistoon, purentalihaksiin sekä kaulan ja niskan seutuun. Ajan pituudesta riippuen voidaan käsitellä myös esimerkiksi rintakehää. Hoito tehdään klassisen hieronnan tekniikoilla ja tarkoituksena on rentouttaa hoidettava alue. Aika alkaa haastattelulla ja leuan liikkeiden testaamisella. Purentalihakset hierotaan rauhallisin ottein suun ulko- ja sisäpuolelta. Käynniltä saat myös vinkkejä kotiin.  

 

Erilaiset purentaan liittyvät vaivat, kuten hampaiden narskuttelu ja leukojen yhteen pureminen voivat aiheuttaa muun muassa päänsärkyä, korvakipua sekä kireyttä niska-hartiaseudulle ja ohimoille. Purentalihasten hieronnalla voi helpottaa oireita ja omatoimisen harjoittelun avulla löytää lisää rentoutta alueelle. Lisäksi hieronta vapauttaa hengitystä ja helpottaa äänentuottoa. Lievä purentalihasten jännittäminen on yleistä, joten tämä hoito sopii myös sinulle, joka haluat kokeilla, olisiko tästä hyötyä esimerkiksi niska-hartiaseudun jännitystilojen hoidossa.  

67€

Kinesioteippaus hieronnan yhteydessä

Kinesioteippausta voidaan käyttää esimerkiksi: asennon korjaamiseen, kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen sekä tukemaan heikkoja alueita.

Yleisiä syitä teippaukselle ovat:

    • Alaselkäkivut
    • Tuki- ja liikuntaelin sairauksien hoito kuten esimerkiksi; tenniskyynärpää, rotator cuff tendinopatia, plantaarifaskiitti, akillesjänteen tendinopatia.

    • Urheilusuoritusten tukeminen

    • Nivelien tukeminen

 

Kinesioteipin käyttöaika on noin 3–8 päivää. Kinesioteippi kestää suihkussa käymisen ja saunomisen.

10€