fbpx

Rekry

Haluatko toimia hierontayrittäjänä, ilman toiminnan pyörittämiseen liittyviä arjen askareita ja saada silti työstä kunnon korvauksen?
 

Sopiiko sinulle työskentely 2-5 päivänä viikossa, ilta- ja/tai viikonloppupainotteisesti?

Rauhanaika – Myyrmäki on toinen hierontayritykseni toimipisteistä. Aloitin yritystoiminnan vuonna 2017 kotoa käsin yksinyrittäjänä. Pikkuhiljaa toiminta on kasvanut ja nyt mukana on yhteensä 10 hierojayrittäjää kahdessa eri toimipisteessä, Klaukkalassa ja Myyrmäessä.

Etsin Myyrmäen toimipisteeseen koulutettua hierojaa. Iltaisin ja viikonloppuisin asiakaskysyntä on korkeimmillaan, joten työ painottuisi näihin aikoihin. Työntekijässä arvostan asiakaslähtöistä toimintatapaa, ammattitaitoa sekä kehittymishalukkuutta.

 

Asiakaskysynnän vuoksi suosittelen tällä hetkellä erityisesti naishierojia hakemaan tätä paikkaa.

Tarjoan sinulle selkeän, rauhallisen ja viihtyisän työympäristön, jossa käytössäsi on kaikki työhön tarvittava välineistö. Ammattitaitosi kehittämiseksi sinulla on mahdollisuus osallistua 1-2 kertaa vuodessa ammatilliseen jatkokoulutukseen maksutta.

Laskutat työstäsi kuukausittain tehtyjen hierontojen mukaan, joten oma toiminimi on välttämätön. Tarvittaessa autan sinua toiminimen perustamisessa.

Mikäli koet että viihtyisit meidän joukossamme, otathan minuun yhteyttä sähköpostitse!

Ystävällisin terveisin,

Jukka Saikkonen
jukka.saikkonen@rauhanaika.fi
+358407034740

 

 

Myyrmäki hierontahuone